کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ادعای عجیب ترامپ درباره رئیس جمهور شدنش تا چند ماه دیگر

رئیس جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی به هواداران خود قول داده که تا ماه آگوست (نیمه مرداد) مجددا عنوان از دست داده خود را بازپس می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مگی هابرمن» یکی از خبرنگاران روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در جمع هوادادران خود گفته است که تا ماه آگوست مجدداً رئیس جمهور آمریکا خواهد بود.

 

دونالد ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۰ نتیجه را به جو بایدن واگذار کرد، از پذیرفتن شکست خوددداری کرده و پیروزی بایدن را در نتیجه فساد گسترده در سیستم انتخاباتی آمریکا دانسته است.


بر اساس این گزارش، هابرمن گفته که ترامپ این موضوع را مورد تاکید قرار داده و «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا، نیز در جریان این امر قرار دارد.

 

به گفته خبرنگار نیویورک تایمز، میان ترامپ و همراهانش بحث‌هایی درباره انجام کودتایی نظیر آنچه اخیراً در میانمار به وقوع پیوست انجام شده است.

 

بر همین اساس روز دوشنبه فلین در صحبت‌هایی در تگزاس، از وقوع کودتایی نظیر کودتای میانمار در آمریکا حمایت کرده بود.

 

در دو روز گذشته بعد از آنکه صحبت‌های فلین بصورت گسترده در فضای رسانه‌ای آمریکا منتشر شده وی اظهارات خود را تکذیب کرده و عنوان داشته که زمان کافی برای پرداختن به چنین مسائلی را ندارد.

 

بعد از اعلام پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۰، هواداران مسلح ترامپ تا مدت‌ها در خیابان‌ها حضور داشتند و حتی در روز مراسم تحلیف نیز با حمله به ساختمان کنگره آمریکا مشکلاتی را بوجود آوردند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار